Programok a tanyán:

Itt maradva lehetőségük van egyszerűen a nyugalmat élvezni, pihenni s közben figyelni bennünket munka közben, de aktív résztvevőjévé is válhatnak az ökotanyasi gazdálkodásnak. Kipróbálhatják a kenyérsütés rejtelmeit, a bográcsban főtt ételek különleges ízeit és lehetőségük van tábortűznél "bot" kenyeret és szalonnát sütni.

Megbeszélés alapján lehetőségük van lovaskocsi túrát tenni a homokúton, vagy kipróbálni bizonyos kézműves foglalkozásokat, mint pl.: agyagozás vagy csuhébaba készítés.

Amíg a "nagyok" íly módon új tudásra tesznek szert, akad hely bőven a kicsiknek, hogy játszással kellemesen töltsék az időt.

Programok a környéken:

Amikor megpróbáljuk különféle programokkal megismertetni az érdeklődőket, szembe kerülünk a feladat nehézségével is: mit is kínáljunk fel? Pusztaszeren és környékén mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebbet: azok is akik a természetet és annak kincseit kívánják felfedezni, akik gyógyulni, felépülni szeretnének, akik különböző kézműves foglalkozásokat próbálnának ki szívesen, akik Magyarország történelmét szeretnék mégjobban megismerni és azok is akik jókat enni és inni szeretnének.

Néhány programlehetőség:
  • fafaragásokat megtekinteni és kipróbálni
  • fürödni termálfürdőkben Kiskunmajsán, Kisteleken, Szegeden
  • sétálhatnak Csongrád öreg városrészében
  • megleshetik a változatos madárvilágot
  • lovaglás
  • és a napfény városában, Szegeden is számos program várja Önöket:
    városnézés, szabadtéri játékok, állatkert.

Ezen lehetőségek mellett különböző szezonális ünnepségeg és fesztiválok is tarkítják a kínálatot a szórakozni vágyóknak.